A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Termékajánló
Termék részletek


GYŰJTSÜNK GOMBÁT, ERDŐN, MEZŐN!

-26%
GYŰJTSÜNK GOMBÁT, ERDŐN, MEZŐN!
2 995 Ft
Akció: 2 229 Ft
Kezdete: 2018.09.12   A készlet erejéig!

 

A könyvben megtalálható 232 gombafaj magában foglalja a - gombaszakértői tanfolyamokon is oktatott - ..fontos gombafajokat

Most kiemelt akcióban !

 

 • Gomba. Ez a „bűvös” szó szinte minden embernek megmozgatja a fantáziáját. A gombák az erdők, mezők takarítómunkásai. Az elhalt növényi anyagok lebontása a gombák nélkül elképzelhetetlen! Egyes becslések szerint a gombák jelenléte nélkül néhány évtized múlva már az erdőbe sem tudnánk bemenni a több méter vastagságúra hízott avartakaró miatt, ezen kívül - hosszabb távon - jelentősen lecsökkenne a növényi fotoszintézishez elengedhetetlenül szükséges szén-dioxid mennyisége.

  :
  A könyvben megtalálható 232 gombafaj magában foglalja a - gombaszakértői tanfolyamokon is oktatott - hazánkban fellelhető, étkezési szempontból fontos gombafajokat és mindazokat a mérges gombákat, amelyekkel ezek összetéveszthetők. A fényképek természetes környezetükben ábrázolják az egyes gombafajokat, amelyekhez tömör, lényegre törő, szisztematikus leírás kapcsolódik. Az előfordulási és gyakorisági adatok a jelenkori Magyarország területére vonatkoznak.

  :

  Könyvünket mindazoknak ajánljuk, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy megismerjék a legfontosabb hazai gombafajokat. Ez az út meglehetősen göröngyös. Komoly, szívós munkát és kitartást kíván, de cserébe a gombavilág számos képviselőjét ismerhetjük meg.

 • Könyv címe
  GYŰJTSÜNK GOMBÁT, ERDŐN, MEZŐN!
  Könyv alcíme
  GOMBASZEDŐKNEK, GOMBAVIZSGÁLÓKNAK
  Szerző, közreműködő
  VASAS GIZELLA, LOCSMÁNDI CSABA
  Kiadó
  CSER
  Kiadás éve
  2013
  ISBN
  9789632783352
  Cikkszám
  c010108801
Webáruház készítés