Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Termékajánló
Termék részletek


MINDENNAPI JÁTSZMÁINK - AZ EMBERI KAPCSOLATOK PSZICHOLÓGIÁJA -

-21%
MINDENNAPI JÁTSZMÁINK - AZ EMBERI KAPCSOLATOK PSZICHOLÓGIÁJA -
1 990 Ft
Akció: 1 576 Ft
Kezdete: 2015.05.25   A készlet erejéig!
 • Eric Berne, a világhírű pszichológus figyelt fel arra, hogy a legtöbb ember életében sorozatosan ismétlődnek bizonyos kudarcos események, amelyek olyan szabályszerűen zajlanak le, mintha csak egy sportág vagy társasjáték előírásait követnék. Ezért nevezte el ezeket játszmáknak. Hamarosan azt is észrevette, hogy a „szegény áldozat” érdekes módon maga is aktívan dolgozik a kudarcos folyamat továbbgörgetésén – egészen a zárójelenetig.
  Felfedezését, miszerint életünket gyakran egyáltalán nem a józan ész vezérli, hanem valami mögöttes program – ami többnyire csak fájdalmat, veszteséget és kudarcot gyűjt be számunkra –, nem könnyen fogadták el a tudományos körök, a pszichológiai játszma fogalma azonban bekerült a közgondolkodásba és a köznyelvbe is.
  A Mesterkurzus-sorozat legújabb kötetében négy neves hazai pszichológus igyekszik megfejteni, miért ragaszkodik belső rendezőnk egy-egy adott dramaturgiához, és milyen módszerek segítségével javíthatunk a számunkra fontos, ám rosszul működő emberi kapcsolatainkon
 • Könyv címe
  MINDENNAPI JÁTSZMÁINK - AZ EMBERI KAPCSOLATOK PSZICHOLÓGIÁJA -
  Kiadó
  JAFFA KIADÓ
  Kiadás éve
  2009
  ISBN
  9789639604964
  Cikkszám
  c010100799
Webáruház készítés