A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Termékajánló
Termék részletek


Szamer: RAKKA-NAPLÓK - Szökés az Iszlám Államból

-25%
Szamer: RAKKA-NAPLÓK - Szökés az Iszlám Államból
3 690 Ft
Akció: 2 750 Ft
Kezdete: 2017.06.11   A készlet erejéig!


Szamer álnéven ír és 24 éves. Rakkából való szökése óta egy Szíria északi részén felállított menekülttáborban él.

A Rakka-naplók nyers, egyenes, megrázó olvasmány egy bátor fiatal férfi tollából - egy könyv, amely példátlan módon képes bemutatni a körülményeket, melyeket a fékevesztett diktatúra máig az ott élőkre kényszerít.

 •  

  Átélve, végignézve, ahogy a gyűlölettel telt fanatikusok lemészárolják a rokonait, barátait, Szamer egyre biztosabb abban, hogy el kell mondania a világnak, mi történik szeretett városával.

   

  A Rakka-naplók a BBC Radio rövid sorozataként kezdődött. Mike Thomson, a rádió munkatársa az arab BBC segítségével rátalált egy fiatalemberre, aki - egy kis ellenálló csapat tagjaként - életét kockáztatva hajlandó volt elmondani, mi történik körülötte. A Naplók megírása után a szöveg kódolva érkezett egy harmadik országba, mielőtt lefordították. A naplóíró apja meghalt, anyja súlyosan megsebesült egy légitámadásban; őt magát pedig negyven korbácsütésre büntették, mert nem bírta végignézni, ahogy egy asszonyt halálra köveznek. Szamer így írja: "úgy tűnik, nem elég, hogy nem beszélhetünk a külvilággal, már nem is láthatjuk."

 • Könyv címe
  RAKKA-NAPLÓK - Szökés az Iszlám Államból
  Szerző, közreműködő
  Szamer
  Kiadó
  21. Század Kiadó
  Kiadás éve
  2017
  ISBN
  9786155638749
  Cikkszám
  c010108283
Webáruház készítés