Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Termékajánló
Termék részletek


Még többet ésszel...! - Agykontroll és életminőség

-15%
 Még többet ésszel...! - Agykontroll és életminőség
4 950 Ft
Akció: 4 200 Ft
Kezdete: 2014.11.02   A készlet erejéig!

A CD-t is tartalmazó, 400 oldalas, kemény borítójú könyv alapmű azoknak, akik az agykontroll-tanfolyamot már elvégezték vagy elvégezni óhajtják. Írója, Rosa Rivas, világhírű, mexikói agykontrolloktató a tőle megszokott alapossággal és a tudomány szempontjából is körbejárja a témát, és tanítja meg – alapszinten – a Silva-módszert. Hívőként az agykontroll és a vallás kapcsolatával is részeletesen foglalkozik.

 • A bölcsesség nem informáltság. A bölcsesség annak az eredménye, ha képesek vagyunk kezelni és viselkedésünk számára gyümölcsözővé tenni gondolkodásunkat, valamint annak az eredménye, ha képesek vagyunk ismeretet szerezni és tapasztalatainkból tanulni.

  A Silva-féle agykontroll a legjobb eszközöket adja kezünkbe intuíciónk és kreativitásunk fejlesztéséhez, amelyek mindig is fejlődésünk és jóllétünk forrásait képezik. Életünk döntéseink összege, és a döntéseink mindig a gondolkodásmódunktól függenek.

  "Legyenek gondolataink oly tiszták, mint az égbolt a Balaton fölött, oly szeretetteljesek, mint Semmelweis doktor gondoskodása, és oly életteltek, mint egy Liszt-rapszódia!"
  E könyv utat mutat mindehhez.

 • Könyv címe
  Még többet ésszel...! - Agykontroll és életminőség
  Szerző, közreműködő
  Rosa Argentina Rivas Lacayo
  Kiadó
  AGYKONTROLL KFT
  Kiadás éve
  2010
  ISBN
  9789637491245
  Cikkszám
  c010101934
Webáruház készítés