A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Termékajánló
Termék részletek


Kepes András: VILÁGKÉP - BŐVITETT, ÚJ KIADÁS

-25%
Kepes András: VILÁGKÉP - BŐVITETT, ÚJ KIADÁS
3 699 Ft
Akció: 2 760 Ft
Kezdete: 2018.07.22   A készlet erejéig!

Válogatott sikerkönyvek - 30 % kedvezmény !

  Átadóponton értékesítjük.

 

Ebben a kategóriában olyan válogatást talál, amelyet jelenleg és a közelmúltban egyaránt kiemelten keresett és kedvelt könyvekből állítottunk össze.

________________________

Rendeléskor válassza a személyes átvételi módot rendszerünkben.

A szolgáltatás ingyenes !

 •  

  Bejrútban, Buenos Airesben, és később Amerikában egy komcsi országból érkezett, vicces, idegen srác voltam, itthoni kamasz barátaim szemében pedig a fura fiú, aki Beatles-számok helyett argentin szambákat penget a gitárján. Idegenben büszke magyar voltam, itthon pedig egyike azoknak, akik elhitték, hogy ez a Nyugat és Kelet között ingázó "Kompország" már Európa. Ahogy Ady írta száz éve. Azóta mintha Európa és a világ is egyre jobban ingázna. Keresné a helyét. Úgy éreztem, nekem is újra végig kell gondolnom mindazt, amit eddig életről és halálról, szeretetről és gyűlöletről, szerelemről és családról, hitről és rítusokról képzeltem. De még a hétköznapokról: evésről, ivásról, öltözködésről, lakókörnyezetünkről is. Humorral, könnyedén persze, nehogy megijesszem magam. Tudom, végső válaszok nincsenek, csak végső kérdések - ez a könyv is csupán amolyan szubjektív világ-pillanatkép.
  Kepes András újságíró, író és egyetemi tanár három nyelven, Budapesten, Bejrútban, illetve Buenos Airesben végezte általános és középiskolai tanulmányait. Későbbi munkái és televíziós pályafutása (így pl. Világfalu című sorozata) során is rengeteg tapasztalatot gyűjtött a különböző kultúrák egymáshoz való viszonyával, a beilleszkedés nehézségeivel kapcsolatban. Jelen kötete egyfajta GPS-ként segít eligazodni az olvasónak zűrzavaros világunkban.

 • Könyv címe
  VILÁGKÉP - BŐVITETT, ÚJ KIADÁS
  Szerző, közreműködő
  Kepes András
  Kiadó
  LIBRI
  Kiadás éve
  2017
  ISBN
  9789634332008
  Cikkszám
  c010108537
  Tömeg
  9999 kg/db
Webáruház készítés