A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Termékajánló
Termék részletek


Állatok - Színes álmok

-25%
Állatok - Színes álmok
3 499 Ft
Akció: 2 615 Ft
Kezdete: 2016.10.30   A készlet erejéig!
 • Körülöttünk élnek, mindennapjaink részeseként vagy épp állatkertben, szafari parkban bámuljuk őket álmélkodva. Életükről, szokásaikról, viselkedésükről szóló könyveket olvasunk, filmeket nézünk sosem szűnő lelkesedéssel. Különös kapcsolat fűzi az embert az állatokhoz, amióta csak itt élünk együtt a Föld bolygón.

  Miközben az olvasó a kötet több mint 1000 rajzát színezi, szinte életre kelnek a képzeletünk alkotta különleges lények. A rajzok kiszínezése izgalmas élmény, ugyanakkor hatékonyan segít a mindennapi stressz leküzdésében is.

  Engedjük szabadjára fantáziánkat, és örökítsük meg színpompás álmainkat!

  "Szakértőnk" tanácsai

  A technika:

  A legjobb természetesen valamelyik csodás Faber-Castell készlet, de ezeket sajnos nem sokan engedhetik meg maguknak. Én Stabilo tűfilccel és Lyra színes ceruzával színezek. Egy biztos: árnyékolni, színátmeneteket csinálni csak nagyon jó minőségű színes ceruzával lehet.

  Puha ceruza, könnyű kéz, és némi gyakorlás - ennyi kell, nem több.

  Az alkotás:

  Mindig nézem egy ideig a fekete-fehér képet, és elképzelem, hogy milyen legyen. Ízlésesen színes mindenképp, de ki kell rajzolódnia a végére a formáknak. Mindig történetet képzelek a képhez, és így mesélem el, így teremtem meg a világot a fekete-fehér kép köré.

  Bátran neki kell kezdeni. Lehet, hogy az első kép még nem lesz pontosan olyan, amilyennek az ember szerette volna, de hamar bele lehet jönni, és akkor már csak a fantázián múlik minden.

  Ha van megfelelő képzelőerőd, teljesen más világba lépsz át a színezés segítségével, minden mást elfelejtesz, nem tudod abbahagyni.

 • Könyv címe
  Állatok - Színes álmok
  Szerző, közreműködő
  SZÍNEZŐ
  Kiadó
  MÓRA
  Kiadás éve
  2016
  ISBN
  9789634153955
  Cikkszám
  c010107091
Webáruház készítés