A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Termékajánló
Termék részletek


A GOGLE TITOK - IRÁNYÍTSD ÉS ÉLD AZ ÉLETED

-25%
A GOGLE TITOK - IRÁNYÍTSD ÉS ÉLD AZ ÉLETED
3 990 Ft
Akció: 2 980 Ft
Kezdete: 2016.02.04   A készlet erejéig!

 • Manapság nehezebb a Google munkatársává válni, mint felvételt nyerni a Harvardra. A világ egyik legsikeresebb vállalata kizárólag a legjobbakat keresi, és hogy megtalálja őket, képes akár új szabályokat is teremteni a munka világában.
  A kötet éppen ezért tanulságos olvasmány mindenkinek, aki céget vezet, munkát vállal, vagy csupán érdekli, hogyan lehetne hatékonyabb és sikeresebb a saját életében. Bock egyik aranyszabálya, hogy nem az életrajz, hanem a gyakorlat dönti el, ki a rátermett munkatárs, és hogy bizonyos kvalitások rugalmasság, vezetői képesség, tudás, lelkiismeretesség, kitartás minden munkakörben elengedhetetlenek.
  Miközben az olvasó a vállalat legfontosabb fejlesztéseivel is megismerkedhet, a Google műhelytitkainak leleplezésével, filozófiájának, kultúrájának bemutatásával Bock nem csupán a munkában, de az életben is iránymutatást nyújt.
  Laszlo Bock Romániában született 1972-ben, gyermekként a családjával az Egyesült Államokba emigrált. Mesterdiplomáját a Yale üzleti szakán vállalatvezetésből szerezte. Jelenleg a Google személyzeti ügyeit irányítja. Ő felel több tízezer munkatárs toborzásáért és egyéni fejlődéséért.

 • Könyv címe
  A GOGLE TITOK - IRÁNYÍTSD ÉS ÉLD AZ ÉLETED
  Szerző, közreműködő
  LASZLO BOCK
  Kiadó
  BOOKLINE KÖNYVEK
  Kiadás éve
  2015
  ISBN
  9789633103715
  Cikkszám
  c010105830
  Tömeg
  738 g/db
Webáruház készítés