A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Termékajánló

Üdvözöljük webáruházunkban!

Kedves Vásárlók !

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a budapesti Személyes átvételi Pont technikai okokbó átmenetileg zárva tart.

__________________

Tájékoztatjuk Önöket, hogy  a rendelésekkel kapcsolatos segítségnyújtást,  az esetleges  azonnali telefonos üzenetváltásokat ügyfélfogadási időben

8h – 18 h

között végezzük.

Új könyvrendeléseik feldolgozására és rendelések telejesítésre,  

ezek határidejére vonatkozó szabályozás az információk - szállítás pontban található.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a  webáruház a teljesítést nagyrészt direkt nagykereskedelmi beszerzésből valósítja meg.Ennek megfelelően átmenti készlethiány előfordulhat, amit igyekszünk gyorsan pótolni.

 ___________________

BEHARANGOZÓ

Írjál és szeressél, avagy a levél alkonya…?

Nyáry Krisztián új könyve mondhatni visszatérést jelent a kezdetekhez, vagyis rokonítható a hangos sikert arató „Így szerettek ők„ témaválasztáshoz. Itt is jeles irodalmi és művészeti személyiségek szerelmi élete elevenedik meg, immáron kordokumentumoknak tekinthető leveleken keresztül.

 Olvasva a míves magyarsággal, nagy igényességgel írt leveleket óhatatlanul összevetjük őket a jelenkor levelezési gyakorlatával és bizony egy letűnt kor erényei azonnal nosztalgiát élesztenek bennünk.

Mára az e-mail korszak sikerét a gyors, egyszerű és tömeges információküldés igénye teremtette meg, azonban ezen jellemzők egyúttal az alapos, szép és minőségi munka süllyesztőjévé is válhatnak.

Néhány mondat erejéig tekintsünk visszafelé, hogy megérthessük mit hagytunk el és miért?

 Valamikor a levélírás és a tudás kéz a kézben járt, azaz kevesek kiváltsága volt. Kiegészülve a levél továbbítás nehézségeivel, lassúságával egy alaposan átgondolt gyakorlatot igényelt és ezen keresztül jelentős eseménynek számított a köznapi életben. Levelet írni tanult és oktatott tevékenység volt, tartalmát és formai jegyeit tekintve egyaránt, amelyet mindösszesen nemes urak és nemes kisasszonyok, polgárság tehetősebb hányada művelt. Ezek mára sokszor örökbecsű értekezéseknek, líra műveknek számítanak és átszivárogva a soron következő nemzedékekhez, a kultúra továbbadásának pótolhatatlan kellékeivé váltak

Az oktatás tömegessé válásával és levelezés egyszerűsödésével azonban a folyamat felhígult, vesztett erejéből és értékéből. Mára pedig a néhány mondatos üzengetések, szűkre szabott praktikumok idejét éljük.

Nehéz megmondani, hogy a levélírás valóba kihalóban lévő műfaj-e napjainkban? Valamikor a szellemi ürességen keresztül képzett hidat emberek között, mára azonban ez a tér rengeteg információval és hírforrással telített. Azonban ezen információs tenger túlzottan érdekalapúvá  kaotikussá és kezelhetetlenül óriássá vált. Ez pedig felkeltheti a hitelesebb, személyes kapcsolatokra alapozó igényt az emberekben. Bizalmi problémák estén ugyanis előbb barátotokat és nem újabb híreket kezdünk el keresni.

A kézzel írt hagyományos levél is nehéz kérdés, úgy is mondhatjuk, hogy  sorsa az írógép használata óta vált kritikussá.  Egy biztos: a kézzel írt levél írásképe szerves egységet alkot a mondanivalóval és annak őszinteségével, mintegy  nyomatékosítja azt. A levél írójának szenvedélye, akarata, lelki gyötrelmei a kézzel írt sorokban erősödnek fel és teljesednek ki. Éppen ezért gondolatban átölelni valakit a messzi távolbó szinténl csak kézzel írt levéllel lehet igazán…

Talán megéljük még a levelezés reneszánszát egyszer !? Lehet, de azért tudnunk kell görög bölcselet nyomán, hogy „kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba”, a dolgok változása megállíthatatlanul bekövetkezik.

Addig is olvassuk Nyáry Krisztiánt és az olyan levél válogatásokat, amlyek újra megtanítanak minket, szeretni, érezni és példát adnak számunkra fegyelmezettségből és tisztelettudásból.

Lakatos Attila Tibor

_________________

A webáruházunkban a min. rendelési érték : 1000 ft.  Ennél alacsonyabb összeg esetén kérjük, hogy egészítse ki rendelését, ellenkező esetben nem tudjuk érvényesnek tekinteni.

__________________

Az érdeklődő mail-ek megválaszolása azonban ügyfélfogadási időn kívül is folyamatosan történik, így kérdéseik  nem maradnak válaszolatlanok.

Válogasson kedvére kiemelten akciós könyveinkből is, melyeket változó kínálattal akár
25 - 5
0%

engedménnyel értékesítjük !

___________________

Tabló  - Irod

 

   Újdonságok - válogatás                                                                                      

 


webáruházunkban a min. rendelési érték : 1000Ft. Ezt kérjük minden esetben figyelembe venni.

*Inform/szállítás oldalon - Szemeélyes átvételi Pont    ** Részletek az Információ/kedvezmény oldalon

 

Egy könyv több, mint egy halom bőrbe kötött vagy kartonba fűzött papír. Az olvasó ember számára a könyv igazi jóbarát, aki segít felülkerekedni az unalmon, a fáradtságon, izgalmat ígér vagy épp nyugtató derűt, kérdésekre ad választ vagy épp felteszi a megfelelő kérdéseket. Mi már hosszú ideje mély, szenvedélyes barátságba keveredtünk a könyvekkel, ezért hoztuk létre online könyváruházunkat is, ahol a könyvrendelések feldolgozását ügyfélfogadási időben végezzük, de az üzenetekre, legyenek azok bármilyen témával, információkéréssel vagy könyvrendeléssel kapcsolatosak, folyamatosan válaszolunk. Az esetleg hiányzó kötetek beszerzését minél hamarabb igyekszünk megoldani, hogy a könyvrendelést követően vásárlóink a lehető leghamarabb kézbe foghassák az áhított könyveket.

A netes könyvrendelés mindezt még inkább kartávolságra hozza Önhöz. Webáruházunkban a könyvsikereken túl folyamatos akciókkal is kedveskedünk a vásárlóknak. Kiterjedt kapcsolatrendszerünket felhasználva még a problémás esetekben is javaslatot teszünk a hiányzó könyvek beszerzésének módjára. Az egyes kiadványokhoz kapcsolódóan több információt közlünk a könyvrendelés megkönnyítése érdekében. Feltüntetjük a könyv rövid tartalmát és a legfontosabb adatait, valamint ötleteket adunk a webes könyváruházunk kínálatában megtalálható hasonló termékekre is. 

 

Webáruház készítés