A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Termékajánló

Üdvözöljük webáruházunkban!

Kedves Vásárlók !

Tájékoztatjuk Önöket, hogy  a rendelésekkel kapcsolatos segítségnyújtást,  az esetleges  azonnali telefonos üzenetváltásokat ügyfélfogadási időben

8h – 18 h

között végezzük.

Új könyvrendeléseik feldolgozására és rendelések telejesítésre,  

ezek határidejére vonatkozó szabályozás az információk - szállítás pontban található.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a  webáruház a teljesítést nagyrészt direkt nagykereskedelmi beszerzésből valósítja meg.Ennek megfelelően átmenti készlethiány előfordulhat, amit igyekszünk gyorsan pótolni.

 ___________________

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a budapesti Személyes átvételi Pont technikai okokbó csak korlátozottan tart nyitva. 

                                                      __________________

BEHARANGOZÓ

Végre újra itt van ! – Stephen King : Kedvencek temetője

Évek óta új borítókkal és változtatott formátumban adják ki újra King műveit, de az „Állattemető” – ahogyan régről ismertük a címet - bizony sokat váratott magára. Az eredeti cím: Pet Sematary, amit a rend kedvéért azért  írok ide, mert szokás szerint a magyar megfeleltetés még másodszorra sem lett az igazi.

Sokszor kapta meg a könyv kritikaként, hogy nem tartozik a legjobb King művek közé, de  keresettsége és az olvasói igények alapján az egyik legnépszerűbb művek közé sorolható.

 A sikert a ponyva elemek és a borzongás mélységeit felvonultató igényes horror eszköztár együttese biztosítja. Ezen túlmenően a halál, a gyász és ennek mitikus rajzolata időnként szépirodalmi magasságokba emeli a történetet. Kibontása, amelyben sok a sejtetés, úgy halad a végkifejlet felé, hogy az edzett olvasók számára is igényli az olvasás időnkénti szüneteltetését. Olyan ősi félelmekből merít, amely mindig foglalkoztatta az embert és jó tollú író számára a siker zálogának tekinthető.

King például jó érzékkel szerepelteti a macskát, amely már az egyiptomi vallásban is mítikus lény, és a mai kor emberében is ambivalens érzéseket kelt, gyűlölet és vonzódás egyaránt megfigyelhető a házimacska kapcsán, ezért kitűnő választás. Az író a történetben  most is hétköznapi emberekre és környezetre alapoz, ezt torzítja el  oly módon, hogy az eseményeket előbb csak különösnek találjuk, később viszolygást érzünk, ami mindinkább félelembe csap át.

A könyv előtörténete is érdekes, mivel egy kiadói vita előzte meg a megjelenést, így a könyv piacra dobása részben a szerencsének köszönhető. Miután az anyagiakon összekülönböztek, King a Pet Sematary átadásával toldotta meg az ajánlatot, amit végül elfogadtak. Így a ’80-as évek elején megjelenhetett a regény.

Aki most olvasna először Stephen Kinget, nos szinte minden erényt és bravúrt megtalál a könyvben az írótól, de a műfaj jellege miatt mindenkinél másféle hatást válthat ki, ezért az ajánlás nehéz feladat. Egy biztos, hogy  a „Kedvencek temetője” a horror irodalom értékes képviselője és a műfaj kedvelőinek könyvespolcán van a helye.

Lakatos Attila Tibor

_________________

A webáruházunkban a min. rendelési érték : 1000 ft.  Ennél alacsonyabb összeg esetén kérjük, hogy egészítse ki rendelését, ellenkező esetben nem tudjuk érvényesnek tekinteni.

__________________

Az érdeklődő mail-ek megválaszolása azonban ügyfélfogadási időn kívül is folyamatosan történik, így kérdéseik  nem maradnak válaszolatlanok.

Válogasson kedvére kiemelten akciós könyveinkből is, melyeket változó kínálattal akár
25 - 5
0%

engedménnyel értékesítjük !

___________________

Tabló  - Irod

 

   Újdonságok - válogatás                                                                                      

 


webáruházunkban a min. rendelési érték : 1000Ft. Ezt kérjük minden esetben figyelembe venni.

*Inform/szállítás oldalon - Szemeélyes átvételi Pont    ** Részletek az Információ/kedvezmény oldalon

 

Egy könyv több, mint egy halom bőrbe kötött vagy kartonba fűzött papír. Az olvasó ember számára a könyv igazi jóbarát, aki segít felülkerekedni az unalmon, a fáradtságon, izgalmat ígér vagy épp nyugtató derűt, kérdésekre ad választ vagy épp felteszi a megfelelő kérdéseket. Mi már hosszú ideje mély, szenvedélyes barátságba keveredtünk a könyvekkel, ezért hoztuk létre online könyváruházunkat is, ahol a könyvrendelések feldolgozását ügyfélfogadási időben végezzük, de az üzenetekre, legyenek azok bármilyen témával, információkéréssel vagy könyvrendeléssel kapcsolatosak, folyamatosan válaszolunk. Az esetleg hiányzó kötetek beszerzését minél hamarabb igyekszünk megoldani, hogy a könyvrendelést követően vásárlóink a lehető leghamarabb kézbe foghassák az áhított könyveket.

A netes könyvrendelés mindezt még inkább kartávolságra hozza Önhöz. Webáruházunkban a könyvsikereken túl folyamatos akciókkal is kedveskedünk a vásárlóknak. Kiterjedt kapcsolatrendszerünket felhasználva még a problémás esetekben is javaslatot teszünk a hiányzó könyvek beszerzésének módjára. Az egyes kiadványokhoz kapcsolódóan több információt közlünk a könyvrendelés megkönnyítése érdekében. Feltüntetjük a könyv rövid tartalmát és a legfontosabb adatait, valamint ötleteket adunk a webes könyváruházunk kínálatában megtalálható hasonló termékekre is. 

 

Webáruház készítés