A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Termékajánló

Üdvözöljük webáruházunkban!

Kedves Vásárlók !

Tájékoztatjuk Önöket, hogy  a rendelésekkel kapcsolatos segítségnyújtást,  az esetleges  azonnali telefonos üzenetváltásokat ügyfélfogadási időben

8h – 18 h

között végezzük.

Új könyvrendeléseik feldolgozására és rendelések telejesítésre,  

ezek határidejére vonatkozó szabályozás az információk - szállítás pontban található.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a  webáruház a teljesítést nagyrészt direkt nagykereskedelmi beszerzésből valósítja meg.Ennek megfelelően átmenti készlethiány előfordulhat, amit igyekszünk gyorsan pótolni.

 ___________________

BEHARANGOZÓ

Házasság 2.0

Mihalec Gábor könyve egyfajta kommunikációs segédlet, és mások mellett a házassági kapcsolatok  korrepetálására is íródott, miközben az okokról és a jelenségek magyarázatának taglalásáról sem feledkezett meg.

 

A házasság válsága és a válások növekvő aránya sajnos napjainkban örökzöld témává változtatta ezt a témát. Ezen töprengve igen gyorsan eljutunk a házasság-történet adta tanulságok boncolgatásához. Hogyan sikerült a hazásság megtartása a múltban és egyáltalán mennyire helyén való korunkban a  házasság „haláláról” vizionálni?

A leginkább szembeötlő jellegzetesség talán az, hogy csak 20. századtól beszélhetünk az un. szerelmi, vagy kevésbé megengedően az érzelmi alapú házasságokról, míg ezt megelőzően inkább egzisztenciális, érdek alapú, gazdasági-közösségként  lehetett erre tekinteni. „Amit Isten egybekötött, ember el ne válassza...” mondja az evangélium, ami a középkorban az egyház erejének köszönhetően erős jogi és vallásos akadályt jelentett a válások útjában. Még 19. században is igen-igen nehezen és csak erősen indokolt esetben, vétkesség alapján, lehetett a szétválasztást kimondani. Ebben a korszakban egyenesen szégyennek számított a válás a felek között.

A 20. századtól kezdődően a liberálisabb közfelfogás és az anyagi javak nagyobb bősége, a növekvő átlagéletkor és a női emancipáció, munkavállalás jelentős változásokat hozott. A házasságoknak nem vet véget a házastárs korai halála - mint hajdanán, ezért az életkori  konfliktusok felerősödhettek. A  lehetőségek csábító sokszínűsége és a szolgáltatások növekvő súlya megnövelték az önállóbb életvitelre, kevesebb függésre és a  rövid távú kapcsolatokra alapozó igényt . A dolgozó nő erősödő eszményképe pedig együtt járt a női érdekérvényesítés erősödésével a házasságban is. Hovatovább mára a válást kezdeményezők nagyobb hányada tartozik női nemhez.

Ma a válás közös megegyezéssel, már-már jogi korlátok nélkül mondatik ki. Miután nálunk a házasságok fele (!) végződik válással, ezért - némi malíciával – szinte már tradícióról beszélhetünk, ami gyakran mintát képez  a válást fontolgatók számára.

Az érzelmek által irányított viszonyok  komoly társas intelligenciát követelnének meg, amelyek például stressz kezelésben, empátiában és érdekérvényesítés módjában, vagy az érzelmi állapotok azonosításában jelenthetnek segítséget.  Nos ezeken a területeken bizony sok még a tennivaló... Az érzelmek elszabadulása helyett azok kordában tartása és helyes felhasználása tanulható és tanítandó és ezekre bizony égető szükség lenne a mai házasságokban.

 Lakatos Attila Tibor

_________________

A webáruházunkban a min. rendelési érték : 1000 ft.  Ennél alacsonyabb összeg esetén kérjük, hogy egészítse ki rendelését, ellenkező esetben nem tudjuk érvényesnek tekinteni.

__________________

Az érdeklődő mail-ek megválaszolása azonban ügyfélfogadási időn kívül is folyamatosan történik, így kérdéseik  nem maradnak válaszolatlanok.

Válogasson kedvére kiemelten akciós könyveinkből is, melyeket változó kínálattal akár
25 - 5
0%

engedménnyel értékesítjük !

___________________

Tabló  - Irod

 

   Újdonságok - válogatás                                                                                      

webáruházunkban a min. rendelési érték : 1000Ft. Ezt kérjük minden esetben figyelembe venni.

*Inform/szállítás oldalon - Szemeélyes átvételi Pont    ** Részletek az Információ/kedvezmény oldalon

 

Egy könyv több, mint egy halom bőrbe kötött vagy kartonba fűzött papír. Az olvasó ember számára a könyv igazi jóbarát, aki segít felülkerekedni az unalmon, a fáradtságon, izgalmat ígér vagy épp nyugtató derűt, kérdésekre ad választ vagy épp felteszi a megfelelő kérdéseket. Mi már hosszú ideje mély, szenvedélyes barátságba keveredtünk a könyvekkel, ezért hoztuk létre online könyváruházunkat is, ahol a könyvrendelések feldolgozását ügyfélfogadási időben végezzük, de az üzenetekre, legyenek azok bármilyen témával, információkéréssel vagy könyvrendeléssel kapcsolatosak, folyamatosan válaszolunk. Az esetleg hiányzó kötetek beszerzését minél hamarabb igyekszünk megoldani, hogy a könyvrendelést követően vásárlóink a lehető leghamarabb kézbe foghassák az áhított könyveket.

A netes könyvrendelés mindezt még inkább kartávolságra hozza Önhöz. Webáruházunkban a könyvsikereken túl folyamatos akciókkal is kedveskedünk a vásárlóknak. Kiterjedt kapcsolatrendszerünket felhasználva még a problémás esetekben is javaslatot teszünk a hiányzó könyvek beszerzésének módjára. Az egyes kiadványokhoz kapcsolódóan több információt közlünk a könyvrendelés megkönnyítése érdekében. Feltüntetjük a könyv rövid tartalmát és a legfontosabb adatait, valamint ötleteket adunk a webes könyváruházunk kínálatában megtalálható hasonló termékekre is. 

 

Webáruház készítés